Le Camarguais : camping à Lattes dans l'Hérault
Les locations de mobil-homes et cabane du camping le Camarguais près de Palavas

Animatie en activiteiten op de Camping Le Camarguais in Lattes.

Camping in Occitanië - Palavas-Les-Flots

Camping bij Montpellier, Herault

Logo huisje - camping Le Camarguais in de regio Occitanië

Camping Le Camarguais, tussen Montpellier en Palavas-Les-Flots, biedt talrijke activiteiten aan in juli- augustus, en beschikt ook over een bar-restaurant. Op onze camping zijn heel wat animators die u kunnen vermaken met allerlei activiteiten.

L’activité promenade à cheval proposée au camping Le Camarguais près de Montpellier

Bar - restaurant

Restaurant bar grill Le Camarguais

We hebben het grootste plezier u te ontvangen in de bar - restaurant van de Camping Le Camarguais voor dit nieuwe seizoen, steeds in een familiale en hartelijke sfeer. U heeft er de keuze om :

• Te eten "à la carte" of één van onze voorgestelde formules te nuttigen.
• Een glaasje te drinken met familie of vrienden.
• Te ontbijten.
• Te feesten tijdens onze thema-avonden en meteen te genieten van de maaltijd en de unieke sfeer.
• Geniet de hele dag van "een kleine verwennerij" (wafel, pannenkoek, ijsje…).
• Brood en croissants te bestellen voor levering op de volgende dag.
• Onze cocktails te proeven,...

U heeft de mogelijkheid ter plaatse te eten in onze bar restaurant grill of uw bestelling af te halen. Personen met beperkte mobiliteit hebben toegang tot de bar-restaurant via het zwembad van de camping.

Waterpark

Een verfrissende pause

Na een heerlijke dag aan het strand of een uitstap naar de talrijke toeristische plaatsen, kan u zich lekker verfrissen in het zwembad of het poedelbad.

U kan natuurlijk ook op de camping blijven om een leuke dag te hebben.
U heeft de mogelijkheid daar te luieren in de ligstoelen onder een parasol of in de volle zuiderse zon. Ook kan u genieten van een lekker fris drankje op het terras van de bar restaurant van de Camping Le Camarguais.

In het waterpark dat grenst aan de kampeerplaats, organiseren wij tijdens het hoogseizoen ook sportieve activiteiten zoals waterpolo of aquagym.

Activiteiten

Een weekje zal snel voorbij zijn...

In onze camping hebben we animators die u kunnen vermaken of actief bezighouden. Zij animeren educatieve of sportieve activiteiten in openlucht waar elke leeftijd zijn gading vindt. Iedere ochtend en elke namiddag (behalve op zaterdag en zondag), kan u deelnemen aan de animatie aangekondigd op het programma. Of ze sportief of cultureel zijn, er is keuze te over. U mag er zeker van zijn dat ons animatie-team er alles voor doet om u te vermaken en te ontspannen. De week zal snel voorbij zijn...

Wat we allemaal voorstellen als animatie : aquagym in het zwembad, volleybal, ping-pong (tafeltennis), Olympische spelen voor kinderen en volwassenen, fitness, voetbal, petanque,... In de loop van onze veelvuldige animatie-activiteiten, organiseren we eveneens talrijke wedstrijden! Waar men wedstriijd zegt, blijven beloningen ook niet ten achter...

Camping "Le Camarguais" werkt samen met externe dienstverleners. Hierdoor kan u eveneens aanspraak maken op verscheidene verminderde tarieven. De lijst ervan is ter beschikking in de receptie.

Kinderclub

Kinderclub van 4 tot 12 jaar

Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar hebben we op de Camping Le Camarguais begeleiders die tussen 13 juli en 31 augustus 2019 de kinderclub animeren.

Camping Le Camarguais heeft eveneens een speeltuin voor kinderen met openlucht spelen.

Belangrijk : de speeltuin wordt gebruikt onder verantwoordelijkheid van de ouders en de kinderen staan onder hun toezicht.

Feestavonden

Vreugde, lachen en emoties.

Feestavonden uitsluitend tijdens het hoogseizoen

Een welkomsaperitief wordt u elke zondag op het eind van de dag aangeboden door de directie van de camping Le Camarguais in de bar restaurant die grenst aan de kampeerplaats. Een uitstekende gelegenheid waar kampeerders nader kennis kunnen maken met de teams van de camping.

Iedere avond schotelt het interne animatie-team van Le Camarguais u iets nieuws voor. Het programma voor de week wordt voorgesteld op zaterdagavond ter gelegenheid van de welkomsdrank, gevolgd door een animatie en dansavond. Niks beter om een leuke avond van vermaak en gelach door te brengen.

Wat we u voorstellen als animatie : dans- en karaoke-avonden op grootscherm, loto's, Camargue avonden op elke woensdag ("toro piscine", paard- en ruiterdemonstraties, muziekavonden met zigeunergroepen, reuzepaëlla,...) of verkiezing van Miss of Mister Camargue...

Zeker is dat u van Camping Le Camarguais een grootse belevenis van vreugde, lachen en emoties overhoudt !

Copyright 2021, INFOLIEN - Alle rechten voorbehouden.  Algemene voorwaarden |  Privacy |  Cookies